Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Innstiller arbeidsinnsatsen

Fagorganiserte arbeidere i skatteetaten i Israel truer med å lamme skatteinnkrevningen fra og med onsdag i protest mot avskjedigelser. Dette betyr at 5.500 arbeidere vil innstille sin arbeidsinnsats, melder Jerusalem Post. Det er regjeringens planlagte sammenslåing av etatene for arbeidsskatt, merverdiavgift, fast eiendom og tollavgift til én etat som har satt sinnet i kok hos arbeiderne. Dette vil i følge leder for fagorganisasjonen, Avi Edri, bety at flere hundre vil bli oppsagt. – Det er regjeringen som har godkjent sammenslåingen, ikke finansdepartementet, og vi vil ha en felles avtale som garanterer oss null oppsigelser, sa han søndag og fortsatte: – Erklæringer fra finansdepartementet via pressemeldinger og radio er ikke nok. Edri fortalte også om hvordan den siste tids hendelser har fått ham til å miste tillit til departementet. (KOB, 29.08.04 KVELD)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart