Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Terroristene hylles av muslimske ledere

Selvmordsterroristene bak massakren i Be’er Sheba ble tirsdag hyllet av mulimske ledere på Gaza-stripen. Angrepet blir omtalt som en "heltemodig operasjon". Omkring 20.000 Hamas-tilhengere feiret angrepet i gatene i Gaza, skriver Ha’aretz. Også i de store byene på Vestbredden deltok hundrevis i feiringer. – Det er så godt å få hevne seg, sa en av de feirende i Gaza, mens han løftet et bilde av den drepte Hamas-lederen Abdel-Aziz al-Rantissi høyt i været. De palestinske selvstyremyndighetene gav en generell fordømmelse "mot ethvert angrep mot sivile, enten det er israelere eller palestinere". På samme tid holdt Yasser Arafat et møte med tilhengere fra byen Salfit på Vestbredden. – Vi vil marsjere mot Jerusalem, vi vil ofre millioner av martyrer, sa Arafat i sitt berømte krigsrop. "Jerusalem er hovedstaden i staten Palestina", la PLO-lederen til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart