Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel har de høyeste skattene av I-land

Etter den tre-fire år lange tilbakegangen i israelsk økonomi, er den blant de minst produktive i verdens I-land, med en BNP per innbygger som kun tilsvarer 69% av gjennomsnittet blant medlemsland i OECD (Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling). De eneste landene av disse som har lavere BNP per innbygger er Hellas, Portugal, Tsjekkia og Sør-Korea. Om produktiviteten er dårligere, betaler i alle fall israelere mye mer i skatt per innbygger enn de andre medlemslandene. Skattetrykket ligger hele 1.000 dollar høyere i snitt per hode i Israel enn i andre medlemsland, noe som tilsvarer 38,5% av BNP. Gjennomsnittet i OECD er 32,8%. Finansdepartementet har beskyldt Sentralbanken for den lave produktiviteten, og klager på det de kaller "urealistisk økonomipolitikk mellom 2001-2003", skriver Ma’ariv. Dette skal i følge departementet også bidratt til å forlenge den økonomiske nedgangen og hindre vekst.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart