Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel spionerer ikke i USA

I et eksklusivt intervju med Jerusalem Post, avviser statsminister Ariel Sharon kategorisk at Israel har spionert i USA. – Israel gjennomfører ikke noen spionasje-aktivitet i USA, sa statsministeren. Sharon fikk også spørsmål om Israel har en hemmelig avtale med USA som tillater fortetting av de største bosetningsområdene på Vestbredden. – Jeg vet ikke om det er en stilltiende avtale, men hvis du spør meg om det vil være mulig å bygge i de store områdene [blocks], vil jeg si ja, vi kan bygge i de store områdene, sa Sharon. Israel vil ikke gå videre med tilbaketrekning fra områder i Vestbredden, etter at adskillelsesplanen er gjennomført. Den innebærer tilbaketrekning fra Gaza-stripen og fire bosetninger nord i Samaria. – Så lenge terroren ikke stanser fullstendig, så lenge palestinerne ikke gjennomfører reformer, terrororganisasjonene ikke blir avviklet og våpnene ikke konfiskert, vil det ikke bli noen utvikling etter at adkillelsesplanen er sluttført, sa Ariel Sharon. Statsministeren går inn for en tilbaketrekning fra Gaza-stripen, ikke fordi det vil være umulig å beholde noen bosetninger der i en fremtidig avtale, men på grunn av de "demografiske hensyn og mengden IDF-ressurser som er nødvendig for å beskytte bosetningene". En full israelsk tilbaketrekning fra Vestbredden er helt borte fra statsminister Ariel Sharons tankegang. – Jeg ser ingen sjanse for at jøder ikke vil leve i Shilo eller Beit El, eller at de ikke vil kontrollere Rakels grav eller leve i Hebron. Jeg ser ikke den muligheten, sa Ariel Sharon, og begrunner: – Områdene i Judea og Samaria [Vestbredden] er viktigere strategisk sett, sammenlignet med Gaza-stripen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart