Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ekstremt alvorlig kampanje

På det ukentlige regjeringsmøtet søndag, sang statsminister Ariel Sharon ut mot bosetternes ledere. – Vi er for øyeblikket vitne til en ekstremt alvorlig kampanje av oppvigleri, inklusiv oppfordringer med mål om skape en borgerkrig. Jeg ser ekstremt alvorlig på dette, sa statsminister Ariel Sharon. Høyreorienterte tilhengere av bosetningene på Gaza-stripen, har oppfordret soldater til å avvise å delta i evakueringen. Det er også varslet voldelige motstand mot adskillelsesplanen. – Dette er en trussel mot Israels demokrati sa justisminister Yosef Lapid fredag. Under demonstrasjonen i Jerusalem søndag kveld, var tonen i bosetternes og de høyreorienterte politikernes taler betydelig dempet. – Nær sagt hver eneste taler advarte mot å bli dratt inn i en borgerkrig, skriver Ha’aretz. Bosetterne har utviklet ti bud for motstandskampen mot adskillelsesplanen. Bud nr. 6 lyder: "Nei til verbal eller fysisk vold". Bud nr. 7 lyder: "Nei til borgerkrig, som betyr ødeleggelse".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart