Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

IDF vil operere i Gaza til alle rakettangrep opphører

Israels militære aksjon mot terrorgruppene på Gaza-stripen har nå gått inn i sin femte dag. Minst 50 av de ca. 60 drepte paelstinerne har vært væpnede militssoldater og terrorister, i følge den israelske hæren. De israelske soldatene bekjemper terroristene i tett befolkede områder, hvor terroristene blander seg med sivilbefolkning som levende skjold. – Israel gjør alt som er menneskelig mulig for å hindre at ikke-stridende blir skadet, sier talsmann i det israelske utenriksdepartementet. To israelske soldater er drept og tre sivile, blant dem de to småjentene som ble drept av en palestinsk terrorrakett mot Sderot onsdag. Statsminister Ariel Sharon har bedt forsvarsminister Shaul Mofaz om å finne nye metoder som kan være med å stanse Kassam-rakettene. Forsvarssjef Moshe Ya’alon har antydet at operasjonen i Gaza-stripen kan vare i flere uker.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart