Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tar oppgjør med opprørere i Likud

17 Knesset-medlemmer fra Likud bidro mandag til å gi statsminister Ariel Sharon et ydmykende nederlag i Knesset, enten med å stemme imot eller la være å stemme over hans åpningstale for vintersesjonen i Knesset. Tirsdag inviterte Ariel Sharon de 25 andre representantene som var lojale i stemmegivningen til spesialmøte. – Vi vil aksjonere mot opprørerne med hard hånd, lovte Sharon. – Jeg innkalte til dette møtet fordi det som skjedde i går var utålelig og uakseptabelt. Det må være en grense for en slik oppførsel, sa Sharon. Statsministeren vil gjøre alt han kan for at hans partimotstandere ikke blir gjenvalgt til Knesset. Tilbaketrekningsplanene fra Gaza-stripen er den mest brennbare politiske saken internt i Likud. Dersom noen statsråder eller statssekretærer stemmer imot planen under behandlingen i Knesset 25. oktober, vil disse få sparken fra regjeringen, varsler medarbeidere av Sharon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart