Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Politisk usikkerhet vil påvirke økonomien

Økt politisk usikkerhet vil påvirke kapitalmarkedet og den økonomiske aktiviteten, sier finansdepartementet i den månedlige økonomiske oversiktsrapporten for september som ble offentliggjort onsdag. For første gang slår rapporten fast at indre årsaker påvirker den økonomiske utviklingen, i tillegg til den viktige faktoren som internasjonal handel er. Departementet slår fast at forhandlinger om statsbudsjettet eller eventuelt en ny regjering, trolig vil føre til endringer i budsjettet i forhold til slik det står i dag, melder Globes Online. Rapporten slår fast at inflasjonen vil forbli lav, innen grensen satt fra en til tre prosent ved forhandlingene av budsjettet for 2004 i fjor høst.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart