Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Avviser krav om avstemning

Søndag møtte statsminister Ariel Sharon ledere for israelske bosettere på Gaza og Vestbredden for første gang siden han presenterte sin adskillelsesplan. Statsministeren nekter fortsatt å avgjøre tilbaketrekningen fra Gaza-stripen med en nasjonal avstemning. Men han var klar på en ting: – Jeg vil fjerne alt, sa Sharon. Statsministeren understreket at Israel er under sterkt internasjonalt press. – Jeg gjør en innsats for å beholde mest mulig, sa Sharon. – Ikke gi dere ut for å representere nasjonen mer enn jeg gjør, fortsatte han. Bosetterne mener møtet var "ladet og vanskelig". De mener Sharon oppfører seg som en "destruktiv diktator". – Statsministeren er interessert i å skape en kløft i nasjonen som kan bringe oss inn i en borgerkrig, sa Eliezer Hadai, en av lederne for bosetterne.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart