Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Åpner for nasjonal avstemning

Mer enn halvparten av Likuds Knesset-representanter går inn for en nasjonal avstemning om en tilbaketrekning fra Gaza-stripen og den nordlige Vestbredden. Mandag bøyde statsminister Ariel Sharon av for presset internt i partiet. Motvillig gikk han med på å etablere en komité som skal undersøke mulighetene for nasjonal avstemning. Samtidig opprettholder Sharon planene om å bringe adskillelsesplanen inn for Knesset i neste uke. – Jeg vil sparke regjeringsmedlemmer som måtte stemme imot planen, truet Sharon. Det er ventet at adskillesesplanen vil bli godkjent med et betydelig flertall i Knesset. Statsministeren tror nok kravene om en nasjonal avstemning vil avta etter et slikt resultat fra nasjonalforsamlingen. Ordfører i Knesset, Reuven Rivlin, har nå erklært seg som motstander av nasjonal avstemning. Han mener det underminerer Israels parlamentariske demokrati. Avlyste møte med Sharon Mandag kveld kom det endelige avslaget fra bosetterne på Gaza-stripen, som skulle ha møtt statsminister Ariel Sharon tirsdag. – Statsministeren ønsker ikke å ha en virkelig dialog, forklarte en talsmann for bosetterne. De vil møte Sharon dersom han bøyer helt av for kravet om nasjonal avstemning.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart