Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fikk direkte telefon fra sin palestinske kollega

– Ahmed Qureia (Abu Ala) tok intiativ til telefonsamtalen, og spurte statsminister Sharon om vi kunne tilrettelegge for medisinsk hjelp til Arafat, opplyser statsministerens talsmann Ra’anan Gissin. Sharon lovte Qureia å gi Arafat tilgang til medisinsk hjelp på et sykehus i utlandet eller i Israel. Sharons vilje til å hjelpe er ikke politisk fundert, fortsatte Gissin. "Dette handler ikke om politikk. Dette ser vi på som en ren humanitær sak." – Qureia ringte til Sharon direkte. Det viser at han vet hvordan han skal ta kontakt hvis han vil, påpekte Gissin. Også Egypts president Hosni Mubarak ringte Sharon torsdag, for å takke ham for Israels godkjennelse av Arafats Paris-tur. Sharon fikk også gratulasjoner for å ha ført adskillelsesplanen gjennom flertallsavgjørelse i Knesset på tirsdag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart