Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Arafat vil ikke bli gravlagt i Jerusalem

Statsminister Ariel Sharon var klar i regjeringsmøtet søndag morgen: – Så lenge jeg er statsminister vil ikke Arafat bli gravlagt i Jerusalem, slo han fast. Til tross for rapporter om bedring i Arafats helse, brukte den israelske regjeringen tid på å drøfte hva som vil kunne skje etter PLO-lederens bortgang og hvor han kan bli gravlagt. Yasser Arafat ønsker å bli gravlagt på Tempelplassen, men den israelske regjering avviser et slikt ønske fullstendig. – Alternativene er Ramallah eller Gaza-stripen, sa utenriksminister Silvan Shalom. Landbruksminister Yisrael Katz kritiserte Sharon for å gi løfte om at Arafat fritt kan returnere til Ramallah. – Du burde ikke tillate at en morder kommer tilbake til et område hvor han kan fortsette å drepe mennesker, bare fordi du lovte ham det, sa Katz. Sharon svarte at han ikke hadde noe annet valg. – Fordi det stod om Arafats liv, måtte Israel gjøre hva det kunne for å unngå enhver anklage om at landet var ansvarlig for hans død, sa Sharon. Dersom det ble skapt inntrykk av at Arafat døde i Ramallah på grunn av Israel, ville det skadet vårt omdømme i det internasjonale samfunnet, påpekte statsministeren.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart