Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Møter palestinske fraksjoner i Gaza

I de palestinske områdene foregår hektisk møtevirksomhet for å avklare en fremtid uten Yasser Arafat. Lørdag avholdt statsminister Ahmed Qureia møter med ulike palestinske fraksjoner på Gaza-stripen. De radikalte terrorgruppene Hamas og Islamsk hellig krig deltok også i møtet, rapporterer Jerusalem Post. I det drøye året Qureia har fungert som statsminister, har han bare vært på Gaza-stripen to-tre ganger. I følge Qureia aksepterte de ulike fraksjonene på Gaza-stripen "en felles sikkerhetsplan, for å sikre ro og orden". Fra Paris melder talsmannen for militærsykehuset at det "ikke er noen endring" i Yasser Arafats tilstand. Det er allment antatt at den 75 år gamle palestinske lederen holdes kunstig i live i respirator. I følge fransk lov er det Arafats kone, Suha, som kan ta den endelige avgjørelsen om å koble ut den kunstige livshjelpen. I de palestinske områdene fortsetter palestinske ledere å benekte at Arafat er klinisk død. – Yasser Arafat er ikke klinisk død, både hans hode og hjerte fungerer, og han er ikke tilknyttet respirator, sa forhandlingsminister Saeb Erekat lørdag ettermiddag. Erekat var den palestinske talsmannen som i år 2002 beskyldte Israel for "massakren i Jenin. Sannheten om kampene i Jenin var at Israel uskadeliggjorde omkring 50 væpnede terrorister. Kun et fåtall sivile palestinere mistet livet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart