Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ønsker israelske investorer velkommen

Kasakhstan ønsker å påvirke flere israelske firmaer til å investere i den tidligere sovjetiske republikken, og vil vise frem sine ulike investeringsmuligheter på en utstilling på Dan Hotell i Tel-Aviv på tirsdag, skriver Jerusalem Post. Arrangert under beskyttelse av Det Israelske Institutt for Eksport og Internasjonalt Samarbeid (IEIC) vil konferansen "Doing Business in Kazakhstan" inkludere en delegasjon av 23 forretnings- og regjeringskontorer, ledet av industri- og handelsminister Adilbek Dzhaksybekov. Ifølge Shraga Brosh, formann på IEIC er for øyeblikket 144 israelske bedrifter aktive i Kasakhstan. Den sentralasiatiske landet søker kompaniskap innen alle felt, men er mest av alt interessert i firmaer som driver med avansert teknologi, fremfor tradisjonelle industrifirmaer, fortsetter han. Eksporten til Kasakhstan økte 40 prosent de første ni månedene av 2004 til 30,5 millioner dollar (ca 210 millioner kroner).

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart