Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Start med å fjerne Israel-hatet i media og skoleverk

Israel vil ikke oppgi sitt hovedkrav til de palestinske myndighetene, nemlig å konfiskere illegale våpen og avvikle terrororganisasjonene. Torsdag gav statsminister Ariel Sharon også en test til de nye palestinske lederne. – Stans oppvigleriet mot Israel i palestinske media og utdanningssystem. Da vil dere bevise at dere er klare for fred med Israel, sa Sharon. Både skolepensum og media er under kontroll av de palestinske selvstyremyndighetene. – Det giftige oppvigleriet på tv og i skolene, hvor Israel, israelere og jøder blir demonisert, er hovedårsaken til selvmordsbomberne og terrorismen. Det er farligere enn noe våpen, sa Sharon til Likud-medlemmer i Tel Aviv. – Sommerleirene og undervisningen som oppfordrer til terror må stanse. Alt dette må bli gjort før første skritt i veikartet kan tas. Det er en test for å prøve hva det palestinske lederskap står for, sa Sharon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart