Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Opprettholder krav til PA om terrortiltak

Dersom selvstyremyndighetene gjør tiltak mot palestinsk terrorisme, kan Israel komme til å koordinere både det palestinske valget i januar og tilbaketrekningen fra Gaza-stripen neste sommer, varsler statsminister Ariel Sharon. Mandag besøkte USAs avtroppende utenriksminister Colin Powell både Jerusalem og Ramallah. I følge Sharon har det vært sikkerhetskoordinasjon mellom Israel og PA etter Yasser Arafats død. Han understreker imidlertid at terror må stanse helt. Palestinske toppledere forklarte Powell at israelske militæraksjoner i palestinske områder gjør det vanskelig for dem å stagge de væpnede aktivistene. – IDF-operasjoner er den største trusselen mot stabiliteten og vår evne til å avholde valg 9. januar, sier en sentral tjenestemann i PA til Ha’aretz. IDF begrunner sine operasjoner i kampen mot terror. Tidligere har det vist seg at terroren har gått opp i perioder hvor IDF har vært tilbakeholdne i sin terrorbekjempelse. Under møtet mellom Powell og Sharon ble også trusselen fra Hizbollah og Iran drøftet. – Hizbollah har erstattet Arafat som hoveddrivkraften bak palestinsk terrorisme, skal Sharon ha sagt.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart