Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ubekymret over svak dollar

Guvernør i Den Israelske Bank, David Klein, og industri-, handels- og arbeidsminister Ehud Olmert er ikke bekymret over den svake dollaren. De tror den svake dollaren på det internasjonale markedet vil ha liten påvirkning på den israelske eksporten. De kom med uttalelsene under en presentasjon av et frimerke som skal markere jubileet til Den Israelske Bank. – Hva som skjer i Israels valutamarked er noe som foregår i nesten hele verden. Dollaren svekkes på grunn av USAs betalingsbalanse og budsjettunderskudd. Styret i det amerikanske sentralbanksystem øker den amerikanske rentesatsen, noe som til en viss grad utligner denne prosessen. Til slutt vil de nå en ny balanse som vil passe både USA og det globale markedet, sier Klein. Olmert legger til at den israelske eksporten økte i år på tross av shekelens økning mot dollaren. – Naturligvis hjelper ikke den svake dollaren oss i alle eksportområder. Dollaren faller, men slik svakhet er alltid syklisk. Noen ganger går den opp, og andre ganger går den ned. Jeg tror at på lang sikt vil den svake dollaren ikke ha noen nevneverdig effekt på israelsk eksport, mener ministeren fra Likud-partiet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart