Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lanserer mer omfattende tilbaketrekningsplaner

Neste år planlegger den israelske regjeringen tilbaketrekning fra Gaza-stripen og fire bosetninger nord på Vestbredden. – Det er i Israels interesser å gjennomføre en adskillelsesplan i en mer omfattende skala, sa visestatsminister Ehud Olmert til Jerusalem Post onsdag. Han antyder dermed en betydelig større tilbaketrekning fra Vestbredden. Olmert er langt i fra sikker på at PLO-leder Mahmoud Abbas (Abu Mazen) vil bli en samarbeidsvillig fredspartner. Det er ventet at Abbas vil vinne det palestinske valget 9. januar. Selv om Abbas skulle ta kontroll over terrorgruppene, har han faste og svært motstridende synspunkter med Israel når det kommer til forhandlingsspørsmålene. Olmert nevner den endelige grensen, Jerusalem og flyktninger som eksempler på områder hvor det kan bli umulig å få til en avtale med Abbas. – Vi kan gjerne ha forhandlinger med Abbas, og disse forhandlingene kan bryte sammen. Men Israel vil fortsette med å gjøre ensidige tiltak, inklusiv muligheten for videre tilbaketrekninger som er i statens interesse, sa Olmert. Abbas har ennå ikke bevist at han har evne eller vilje til å bekjempe terror, heller ikke til å bygge demokratisk infrastruktur i det palestinske samfunnet, mener Olmert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart