Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tre israelere drept, sju fortsatt savnet

Tre drepte israelere er identifisert i Thailand etter flodbølgen som slo inn over turistområdene på søndag. Sju andre israelere står fortsatt på listen over savnede, og man frykter at fem av disse er drept. Et transportfly fra IDF som har levert mat og medisiner på Sri Lanka, returnerte torsdag med 43 israelere som overlevde tsunamien. Samme dag tok 21 israelere som var meldt savnet kontakt med sine familier. IDF vurderer å sende en ny flylast med humanitær hjelp til Sri Lanka. Honest Reporting kritiserer de internasjonale nyhetsbyråene i Israel for ikke å dekke den omfattende humanitære hjelpen Israel har bidratt med i flodbølge-katastrofen. Allerede timer etter at ulykken ble kjent, sendte den israelske organisasjonen "Latet" avgårde et jumbojet med 18 tonn med mat og hjelpeutstyr. Et medisinsk team ledet av fire leger fra Hadassah sykehuset i Jerusalem ankom Sri Lanka mandag kveld. Det hadde med medisiner og barnemat. Legene var spesialisert i rednings arbeid, traumer, og pediatri (barnesykdommer). Et forsyningsteam fra IDF har levert 80 tonn med nødhjelp på Sri Lanka, inkludert 10.000 tepper, telt, nylon laken, og vanncontainere, alt gitt av IDF. Alle faste journalister i Israel ble invitert til å være med da flylasten forlot Israel mandag kveld. Et ZAKA redning-og-rehabiliterings team ankom katastrofeområdet på mandag kveld, utstyrt med sitt spesialutstyr for identifisering av lik. En gruppe fra Helsedepartementet dro til Thailand på mandag natt for å bistå i redningsarbeidet. Gruppen inkluderte leger, sykesøstre, og fire representanter fra IDF. Israel har også tilbudt India et søk- og redningsteam fra den sivile beredskapsstyrken, og mat og medisiner.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart