Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Mer kompensasjon til bosettere trenger ikke bryte budsjettet

– Vi kommer ikke til å bruke mer enn 0,4 prosent av BNP som rammeverket til finansdepartementet tilsier for tilbaketrekningsplanen i 2005. Regjeringen og Knesset kan selvfølgelig øke kompensasjonsrater og utgifter betalt til bosetterne i Gush Katif. Men om de gjør det, må vedtaket bli implementert over en lengre periode, ellers må budsjettkutt gjennomføres, fortalte erfarne økonomipolitiske talsmenn for regjeringen til Globes Online tirsdag. Finanskomiteens underkomité for tilbaketrekningen og kompensasjonsutgiftene til bosetterne, var tirsdag i et møte med budsjettdirektør Kobi Haber. Her ble medlemmene av nasjonalforsamlingen, inkludert tidligere finansminister Avraham Shochat (Labor), fortalt at finansdepartementet ikke kunne bruke penger de ikke hadde, siden budsjettreservene på 1,4 milliarder shekel, allerede er øremerket til andre forpliktelser. Haber fortalte at budsjettet er som en enkel pai. Man kan ikke gi når det ikke finnes mer igjen. Det spekuleres nå i om Knesset kommer til å øke kompensasjonen til bosetterne, siden flere i opposisjonen reagerte da summene ble fastsatt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart