Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Angrep med granater og Kassam-rakett

Mandag kveld skjøt terrororganisasjonen Hamas mot israelske bosetninger sør på Gaza-stripen. Sju granater og en Kassam-rakett ble brukt i angrepet. En israelsk bygning ble kraftig skadet. Hamas sa angrepet var en gjengjeldelse etter at en ti år gammel skolejente døde i flyktningeleiren i Rafah tidligere på dagen. Hamas sier jenta ble drept av IDF, men den israelske hæren sier jenta ble skutt av palestinske pilegrimmer som skjøt i luften etter å ha returnert fra Mekka. Åtte store palestinske terrorgrupper har gått sammen om en advarsel til israelske myndigheter. De truer med å bryte den elleve dager lange perioden med relativ ro, fordi IDF fortsetter sine anti-terror operasjoner. I følge de palestinske gruppene skal 22 palestinere ha blitt drept, 47 skadet og 200 arrestert de siste elleve dagene. Israel på sin side krever mer aggresiv aksjon fra palestinske myndigheter for å stanse all terror på Gaza-stripen. Forsvarsminister Shaul Mofaz gjør nå dette som en betingelse for fremdrift i sikkerhetssamarbeidet på Vestbredden. Israel krever også at palestinerne utplasserer større styrker sør på Gaza-stripen, og at de aktivt bekjemper smuglertunnellene. Israelsk etterretning kjenner til flere forskjellige grupper som planlegger angrep. Dersom de palestinske selvstyremyndighetene ikke går til aksjon mot disse gruppene, vil Israel gjøre det.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart