Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Europa kunne vært mer involvert om de var mer balansert

Statsminister Ariel Sharon mottok tirsdag Tysklands president Horst Kohler på statsbesøk. Under samtalen skal Sharon ha forklart hvorfor Israel finner det vanskelig å se europeiske land i en forhandlingsrolle i den arabisk-israelske konflikt. – Dersom Europa hadde vært mer balansert, kunne de vært mer involvert i fredsprosessen, sa Sharon. Samtidig sier diplomatiske kilder i Jerusalem at Tyskland står for en mer balansert tilnærming enn andre europeiske land. Berlin spiller en viktig rolle i å gi en stemme til israelske synspunkter i europeiske og internasjonale forum. Onsdag besøker Horst Kohler den israelske byen Sderot, som er hardt rammet av palestinske terror-raketter. Den tyske presidenten skal også tale i Knesset.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart