Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

PA gjør ikke nok for å stanse terrorangrep

– Bortsett fra utplasseringen av sikkerhetsstyrker på Gaza-stripen, har de palestinske selvstyremyndighetene (PA) ikke gjort noen betydelige tiltak mot terroristorganisasjonene, sa statsminister Ariel Sharon fredag ettermiddag. Han kom med uttalelsen i en telefonsamtale med Kjell Magne Bondevik. Den norske statsministeren ringte for å uttrykke støtte til Israels positive signaler overfor PA. – Det blir ikke gjort nok fra den palestinske siden for å forhindre terrorangrep mot Israel, svarte Sharon. Diplomatisk fremgang etter det internasjonale veikartet for fred vil være mulig først etter palestinerne stanser terroraktiviteten, ødelegger terroristenes infrastruktur og gjennomfører administrative reformer. Bondevik og Sharon avtalte å treffes når den norske statsministeren kommer til Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart