Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Eksporten til araberlandene eksploderte

Israels eksport til araberlandene steg med 48 prosent i 2004, til 180 millioner dollar. I tillegg eksporterte Israel indirekte til araberne for til sammen 12 millioner dollar. Dette meldte Produsentforeningen (IMA) mandag. IMAs president Shraga Brosh legger til at den forbedrede atmosfæren i regionen, kan komme til å sørge for at utenlandske investeringer i Israel når 3 milliarder dollar (rundt 20 millioner kroner) i 2005. Tettere diplomatiske forbindelser med Egypt og Jordan, en lettelse på den generelle spenningen i regionen og økt samarbeid mellom Israel og palestinske myndigheter "vil åpne for at handel med arabiske stater og de palestinske myndighetene kan ta av allerede i 2005," mener Brosh. Importvarer til Israel fra arabiske land hadde også et økt salg på tjue prosent, opp til totalt 82 millioner dollar i 2004. Jordan og Egypt var uten tvil de primære kildene til arabisk import, etterfulgt av Marokko og andre land, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart