Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Erklærer slutt på volden

Tirsdag erklærer statsminister Ariel Sharon og PA-formann Mahmoud Abbas slutt på volden i uavhengige taler, rapporterer Jerusalem Post i forkant av toppmøtet i Sharm el-Sheikh. Abbas vil erklære stans i palestinsk vold. Sharon vil si at Israels svar vil være opphør av militære aktiviteter mot palestinerne. – På denne måten gjør Israel det klart at de ikke vil være partner i den interne palestinske våpenhvilen, forklarer diplomatiske kilder til Jerusalem Post. Israel krever avvikling av terroristenes infrastruktur, og er ikke fornøyd med en midlertidig våpenhvile hvor terrororganisasjonene får omgruppere og bygge opp sin militære kapasitet. Sharon vil presentere tillitsskapende tiltak overfor palestinerne, tiltak som det allerede er kommet frem til enighet om. Egypts president Hosni Mubarak kommer sannsynligvis til å varsle at landet returnerer sin ambassadør til Tel Aviv. Både Egypt og Jordan trakk tilbake sine ambassadører i november 2000, i protest mot Israels tiltak mot den palestinske volden. Toppmøtet i Sharm el-Sheikh blir Sharons første møte med Mubarak siden han overtok som statsminister etter Ehud Barak i år 2001.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart