Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Klar til å gjøre smertefulle innrømmelser

Den egyptiske avisen Al-Ahram har gjennomført et to timer langt intervju på hebraisk med statsminister Ariel Sharon i Jerusalem. – Jeg forstår hvor mye det koster med krig, og er villig til å gjøre smertefulle innrømmelser for å oppnå virkelig fred, men ikke hvis det går ut over mitt lands sikkerhet, fortalte Sharon til avisen. – En palestinsk stat er mulig, fortsatte Sharon, men bare hvis palestinerne innser at terror ikke kan føre frem til et slikt resultat. Israels statsminister ser på Syria, Iran og Hizbollah som sentrale i terrorismen i Midtøsten-regionen. – Dette er den virkelige trusselen Mahmoud Abbas står overfor, sa Sharon. I en annen uttalelse har statsminister Ariel Sharon sagt at Egypt nå gjør mer for å stanse våpensmugling fra Sinai inn på Gaza-stripen. Dersom smuglingen opphører blir det aktuelt for Israel å trekke seg tilbake fra grenseområdet helt sør på Gaza-stripen. (CM, 19.02.05 KVELD)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart