Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Klar til å gjøre smertefulle innrømmelser

Den egyptiske avisen Al-Ahram har gjennomført et to timer langt intervju på hebraisk med statsminister Ariel Sharon i Jerusalem. – Jeg forstår hvor mye det koster med krig, og er villig til å gjøre smertefulle innrømmelser for å oppnå virkelig fred, men ikke hvis det går ut over mitt lands sikkerhet, fortalte Sharon til avisen. – En palestinsk stat er mulig, fortsatte Sharon, men bare hvis palestinerne innser at terror ikke kan føre frem til et slikt resultat. Israels statsminister ser på Syria, Iran og Hizbollah som sentrale i terrorismen i Midtøsten-regionen. – Dette er den virkelige trusselen Mahmoud Abbas står overfor, sa Sharon. I en annen uttalelse har statsminister Ariel Sharon sagt at Egypt nå gjør mer for å stanse våpensmugling fra Sinai inn på Gaza-stripen. Dersom smuglingen opphører blir det aktuelt for Israel å trekke seg tilbake fra grenseområdet helt sør på Gaza-stripen. (CM, 19.02.05 KVELD)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart