Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fischer overtar etter 1. mai

Stanley Fischer vil tiltre i sin nye stilling som guvernør i Israels Bank 1. mai i år, om regjeringen offisielt godtar ansettelsen av ham mandag. Så snart godkjennelsen er gjennomført, vil president Moshe Katsav formelt ansette ham, skriver Jerusalem Post. Man venter også at regjeringen vil utvide den midlertidige ansettelsen av den fungerende guvernøren Meir Sokoler frem til 30. april. Fischer hadde ingen mulighet til å overta jobben umiddelbart etter at perioden til den forrige guvernøren David Klein gikk ut i januar, fordi han måtte avslutte sine tidligere plikter som vise-formann ved Citigroup, samt å ordne med godkjennelse til å gjennomføre aliyah, eller hjemreise til Israel. Stanley Fischer er en amerikansk, jødisk professor i økonomi. Datoen for når Fischer ville tiltre har vært ukjent frem til nå, og det har derfor blitt spekulert i om han skulle starte sin nye jobb før den israelske påskeferien. Nå ser det imidlertid ut som han kan nyte påsken i fred, før han tar fatt på arbeidet dagen etter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart