Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelere tilbake i Sinai

I oktober 2004 var det en samordnet serie terror-angrep i Sinai i Egypt, like over grensen fra Eilat i Sør-Israel. Over 30 mennesker ble drept, av dem 12 israelere. Men etter som minnet om terroren falmer, reiser stadig flere israelere tilbake til Sinai. Hotellene er billige og servicen er god. I påsken skrur hotellene i Eilat prisene opp på grunn av den store etterspørselen. Det gjør de egyptiske tilbudene enda mer tiltrekkende. Mens det i påsketiden i fjor var ca. 30.000 israelere i Sinai, er nå ca. 15.000 ventet. Egypterne har økt sikkerhetstiltakene i Sinai. Turistene drar til nabolandet i sør til tross for at den israelske advarselen mot å dra til Sinai fremdeles gjelder.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart