Israelere tilbake i Sinai

I oktober 2004 var det en samordnet serie terror-angrep i Sinai i Egypt, like over grensen fra Eilat i Sør-Israel. Over 30 mennesker ble drept, av dem 12 israelere. Men etter som minnet om terroren falmer, reiser stadig flere israelere tilbake til Sinai. Hotellene er billige og servicen er god. I påsken skrur hotellene i Eilat prisene opp på grunn av den store etterspørselen. Det gjør de egyptiske tilbudene enda mer tiltrekkende. Mens det i påsketiden i fjor var ca. 30.000 israelere i Sinai, er nå ca. 15.000 ventet. Egypterne har økt sikkerhetstiltakene i Sinai. Turistene drar til nabolandet i sør til tross for at den israelske advarselen mot å dra til Sinai fremdeles gjelder.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart