Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Terrorpresset fra Hizbollah avtar

I siste del av intifadaen ble Hizbollah den største pådriveren for palestinsk terror mot Israel. De siste ukene har dette presset mot palestinske terrororganisasjoner avtatt, sier en offiser i IDF til Ha’aretz. De israelske forsvarsstyrkene tror nedgangen i den palestinske volden vil fortsette inntil Israel har gjennomført adskillelsesplanen til sommeren. Mars måned ble den første måneden siden september 2000, da palestinerne startet intifadaen, hvor ingen israelere ble drept. – Den relative roen vi har for tiden tjener interessene til de fleste palestinske aktørene, sier offiseren. Hizbollahs reduserte motivasjon til å gjennomføre terrorangrep mener IDF skyldes det interne presset organisasjonen opplever i Libanon. Syria har bedt palestinske grupper i Damaskus om å avstå fra angrep som kan skape forbindelse mellom Syria og anti-israelsk terror. Forsvarsminister Shaul Mofaz er ikke fornøyd med anti-terror tiltakene til de palestinske selvstyremyndighetene. – Våpensmuglingen fortsetter. Palestinerne gjør ikke skikkelige tiltak mot ettersøkte personer, og det er også forsøk fra terrorgrupper på å gjennomføre angrep, sier Mofaz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart