Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Det var rett før han brøt sammen i gråt

En 15 år gammel palestinsk gutt ble stoppet av de israelske forsvarsstyrkene ved kontrollposten Hawara sør for Nablus, mens han bar på fem bomberør, forteller Yedioth Aharonoth. Hassan Hashash ble åpenbart sendt av noen, og var helt tydelig vettskremt, vitnet en soldat til Israels største avis. – Jeg så inn i øynene hans, det var rett før han brøt sammen i gråt og han var helt livredd, uttalte "Muli", en fallskjermjeger som ikke kan nevne navnet sitt av sikkerhetsmessige grunner. – Gutten drog ut en fyrstikkeske, holdt oppe bomberøret, og prøvde å sprenge det. Vi siktet med våre våpen på ham, og beordret at han måtte bevege seg bort fra oss, fortsetter Muli. Etter at gutten fikk beskjed om å ta av seg jakken, fant man enda fire bomberør, samt en kniv. Hashash fanget IDF soldatenes oppmerksomhet siden han gikk mot Hawara-overgangen iført jakke tross varmt vær.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart