Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Vi beholder våre våpen til okkupasjonen er over

PA-formann Mahmoud Abbas uttalte mandag at han forventer at Hamas overleverer sine våpen når de etter all sannsynlighet blir med i den palestinske nasjonalforsamlingen fra sommeren av. Abbas gav imidlertid ingen indikasjon på om han ønsker å bruke makt mot terrororganisasjonen, dersom de nekter å avvæpne seg selv, i følge Ha’aretz. – Når en milits blir til et politisk parti, tror jeg spørsmålet om nødvendigheten av våpen blir irrelevant, uttalte PA-formannen på en pressekonferanse som han holdt sammen med statsminister Ahmed Qureia. Som respons på Abbas’ oppfordring, svarer Hamas at de ikke har noen planer om å overgi våpnene. – Våre fingre vil forbli på riflenes avtrekkere inntil okkupasjonen er over, sa talsmann Mushir al-Masri. Han gjør det klart at Hamas’ deltakelse i valget til sommeren "ikke betyr at vi er på vei til å bli et politisk parti." Det er første gang i terrororganisasjonens historie at Hamas deltar i lovlige valg for å oppnå seter i nasjonalforsamlingen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart