Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Besøker Polen

Israels statsminister deltar i flere minneseremonier i Polen torsdag, på minnedagen etter Holocaust. I konsentrasjonsleiren Auschwitz vil han tenne et minnelys i krematoriet. Han vil også delta i "de levendes marsj". I følget til statsminister Ariel Sharon er Holocaust-overlevere og deres barnebarn som tjenestegjør i IDF. – Igjen vil det være jøder i Birkenau omgitt av uniformer, "men denne gang vil det ikke være fiendens soldater og lystmordere, men barnebarna av overleverne, som tjenestegjør som soldater i IDF som forsvarsskjoldet til den jødiske staten, sier Ariel Sharon. Før Sharon vender tilbake til Israel vil han ha møter med Polens statsminister Marek Belka og sannsynligvis også med Ungarns statsminister Ferenc Gyurcsany.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart