Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

20.368 krigs- og terrorofre minnes

Det siste året er 169 soldater og 63 sivile israelere drept, de fleste i angrep fra palestinske terrorister. I dag minnes de falne sammen med de 20.368 ofrene for krig og terror siden staten Israel ble opprettet i 1948. Klokken 11, israelsk tid, starter hovedarrangementet på den militære gravplassen på Herzl-fjellet i Jerusalem. President Moshe Katsav og forsvarssjef Moshe Ya’alon deltar i minnemarkeringen. – Listen over falne i Israels kriger er veldig lang, men listen over pårørende er sju ganger lenger, fordi hver soldat etterlot en familie som var glad i ham, sier forsvarsminister Shaul Mofaz i en uttalelse. – Det er trist at vi blir tvunget til å kjøpe vår frihet til en så utålelig pris, fortsatte Mofaz. Minnedagen ble innledet tirsdag kveld, med ett minutts sirener over hele landet. Da sirenene ble satt i gang, stanset trafikken opp.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart