Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

20.368 krigs- og terrorofre minnes

Det siste året er 169 soldater og 63 sivile israelere drept, de fleste i angrep fra palestinske terrorister. I dag minnes de falne sammen med de 20.368 ofrene for krig og terror siden staten Israel ble opprettet i 1948. Klokken 11, israelsk tid, starter hovedarrangementet på den militære gravplassen på Herzl-fjellet i Jerusalem. President Moshe Katsav og forsvarssjef Moshe Ya’alon deltar i minnemarkeringen. – Listen over falne i Israels kriger er veldig lang, men listen over pårørende er sju ganger lenger, fordi hver soldat etterlot en familie som var glad i ham, sier forsvarsminister Shaul Mofaz i en uttalelse. – Det er trist at vi blir tvunget til å kjøpe vår frihet til en så utålelig pris, fortsatte Mofaz. Minnedagen ble innledet tirsdag kveld, med ett minutts sirener over hele landet. Da sirenene ble satt i gang, stanset trafikken opp.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart