Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Angrep IDF-baser

Den libanesiske terrororganisasjonen Hizbollah skjøt lørdag bomberaketter mot noen IDF-baser i Har Dov-området, langs grensen mellom Israel og Libanon. Åtte raketter landet nær militærposten Gladiola, uten at det er meldt om skader, i følge Yedioth Aharonoth. I mellomtiden har det israelske forsvaret satt sine styrker langs grensen i full beredskap og kamphelikoptre har blitt tilkalt. I følge IDF sendte noen av deres soldater varselskudd over hodet på en libanesisk gjeter som hadde krysset den internasjonale grensen mellom de to landene, nær Gladiola. Hendelsen ble kort etterfulgt av eksplosjoner fra Hizbollahs bomberaketter. De mener derfor at hele situasjonen var en bevisst provokasjon fra terrororganisasjonen. – Hizbollah engasjerer provokasjoner for å kunne eskalere konflikten langs grensen, forteller kilder i IDFs nordlige kommando. Videre tror de at disse angrepene vil fortsette inntil det libanesiske valget, for at den iransk støttede terrorgruppen, kan øke sin popularitet i landet. Hizbollah bekrefter at bombeangrepene kom som følge av hva de mener var tidligere israelske provokasjoner.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart