Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Prøveskjøt Scud-raketter

Yedioth Aharonoth meldte fredag at Syria prøveskjøt tre Scud-raketter sent i forrige uke. Dette fyrer opp under den israelske frykten for nabolandets evne til å gjennomføre et kjemisk angrep mot sivile mål i Israel, ved bruk av raketter. Israelske militære kilder sier en av rakettene ble sprengt i luften over Tyrkia, og det tyrkiske militæret hevder at gjenstander som tilsynelatende var rakettrester, landet i to landsbyer i den sørlige provinsen Hatay. Ingen skade er rapportert, verken på bygninger eller personer. Alle tre rakettene ble avfyrt fra nord i Syria, nær Minakh, nord for Aleppo. En talsmann for det tyrkiske utenriksdepartementet sier at Syria har forsikret tyrkiske myndigheter om at det som skjedde var "kun en ulykke" som oppstod i løpet av en rutinemessig militær trening. For Syria var dette den første testen av slike type raketter siden 2001. Disse er utviklet ved hjelp av teknologi fra Nord-Korea og kan bære kjemiske stridshoder, om Syria med tiden skulle få anskaffet seg det. Israel – som sikret seg kontroll over Golanhøydene i Seksdagerskrigen i 1967 – er dypt bekymret for Syrias rakettprogram, som fokuserer på å utfordre Israels overlegenhet i luftrommet, skriver avisen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart