Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ber Israel «ignorere Europa»

– Israel må ikke bruke sine krefter på å fokusere på Europa, som bare bruker Midtøsten-politikken for å distansere seg fra USA, som har pasifistiske tendenser og som for det meste er pro-palestinsk, uttalte tidligere statsminister i Spania, Jose Maria Aznar mandag. – Europa liker i veldig stor grad pasifisme. Dette er en av de viktigste forskjellene mellom oss og USA, fortalte Aznar i sitt intervju med Jerusalem Post. "Europeere liker ikke problemer. De foretrekker pasifisme." Den meget pro-amerikanske politikeren trosset stor motstand i det spanske folket under sin tid i statsministerstolen, da han sendte spanske soldater til Irak sammen med den amerikanskledede koalisjonen. Til sammen beholdt han stillingen som regjeringssjef i åtte år, fra 1996-2004. Videre uttalte han at Europa ikke har en mulighet for å få innflytelse i regionen uavhengig av USA, og at det derfor var klokt å samarbeide med dem. – Har vi europeere nok kapasitet til å endre situasjonen og påvirke dette området? Svaret er nei, slo Aznar fast. Jose Maria Aznar er for øyeblikket i Israel for å motta en æresdoktorgrad fra Bar-Ilan Universitetet. Denne seremonien vil finne sted tirsdag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart