Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tror 2006 blir et godt år for økonomien

Guvernør i Israel Bank, professor Stanley Fischer, uttrykte optimisme om fremtiden mandag. I 2006 tror han arbeidsledigheten vil synke til 8,5 prosent, og at økonomien vil styrke seg. Banken har enda ikke publisert sin offisielle fremtidsprognose for 2006. Finansdepartementet presenterte samme dag sin fremtidsprognose for 2006-budsjettet for regjeringen. De tror arbeidsledigheten vil ha et gjennomsnitt på 8,7 prosent til neste år, og at økonomien vil oppleve en vekst på 3,9 prosent. Natt til tirsdag møttes Fischer og president Moshe Katsav i presidentboligen. Fischer orienterte Katsav om sine tanker for det neste året, og de to utvekslet meninger seg i mellom, rundt økonomiske og sosiale spørsmål. Visetalsmann til presidenten, Hagit Cohen, sa at de to diskuterte de økonomiske konsekvensene av tilbaketrekningsplanen. Guvernør Fischer skal ha uttalt at om tilbaketrekningen blir vellykket, vil dette gi positive utslag på den økonomiske veksten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart