Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Sparker ikke Netanyahu

Finansminister Benjamin Netanyahu holdt seg borte fra Knesset da utsettelsesforslag på adskillelsesplanen ble behandlet onsdag. Fra Sharons medarbeidere har det tidligere blitt truet med å gi Netanyahu sparken dersom han ikke ville støtte opp om regjeringens politikk i Knessets behandling. Torsdag kommer det kontrabeskjed – Netanyahu får fortsette i regjeringen. – Netanyahu har ødelagt nok for seg selv, og vi trenger ikke å gjøre det verre. Dette var den siste avstemningen som kunne ha hindret adskillelsesplanen, og derfor har Sharon råd til å være storsinnet i seierens stund, sier en Sharon-medarbeider nå. Fra Netanyahus medarbeidere lyder svaret: – Finansministeren har vist lederskap ved ikke å gi etter for trussler og press.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart