Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ariel vil for alltid bli en del av Staten Israel

I et intervju med den franske avisen Le Figaro tar statsminister Ariel Sharon til orde for en omfattende israelsk utbygging på Vestbredden. Hensikten er å utvide de store bosetningsblokkene, og knytte dem sammen med israelsk territorium med infrastruktur og boliger. Sharon tok med seg de franske journalistene til bosetningen Ariel: – Jeg kom for sjekke hvordan vi kan utvide denne byen. Denne bosetningsblokken vil for alltid bli en uadskillelig del av, og nyte godt av sammenhengende tilknytning til staten Israel, sier Sharon. I intervjuet avviser Israels statsminister å diskutere Jerusalems status i fremtidige fredsforhandlinger. – Jeg hører det er Knesset-medlemmer som snakker om å dele Jerusalem. Jeg tenker ikke en gang på å diskutere Jerusalem, sier Sharon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart