Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu leder 15 prosentpoeng over Sharon

Dersom det ble avholdt ledervalg i Likud i dag, ville Benjamin Netanyahu fått 47 prosent av stemmene, viser en meningsmåling publisert av Ha’aretz. Statsminister Ariel Sharon ville fått støtte bare fra 32 prosent av medlemmene i eget parti. Det er første gang på flere år at Netanyahu får større oppslutning enn Sharon i tilsvarende målinger. – Meningsmålingen viser at Ariel Sharon har betalt en høy politisk pris for adskillelsesplanen, skriver Ha’aretz. Benjamin Netanyahu har fått betydelig mer oppslutning etter at han trakk seg fra regjeringen i helgen. Noen av Sharons medarbeidere anbefaler å splitte Likud for å danne et nytt politisk parti, og la høyrefløyen bli igjen. Prosenttallene for oppslutning om Netanyahu og Sharon samsvarer godt med Likud-medlemmenes syn på adskillelsesplanen. 55 prosent er mot, og 34 prosent er for. Meningsmålingen ble gjennomført blant et representativt utvalg på 526 personer av Likuds om lag 152.000 medlemmer.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart