Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Dette er ikke en krig

Forsvarssjef Dan Halutz gav søndag sine siste formaninger til hærsjefene som skal lede evakueringsstyrkene. – Vi drar ikke ut i strid, og det må vi alle forstå, også hver eneste soldat, sa Halutz. – Dette er ikke en krig hvor vi prøver å vinne eller slå noen, sa han. – Bosetterne føler en dyp smerte, en ekte smerte, sa forsvarssjefen. – I morgen vil vi gå fra hus til hus [og gi evakueringsordren], og vi må se bosetterne i øynene så mye som mulig. Vi har lov til å gråte med dem, og vi må elske dem og hjelpe dem til å hjelpe oss. På samme måte som bosetterne hjalp hæren med å oppfylle sitt oppdrag gjennom så mange år, tror jeg en klart flertall ikke vil skape hindringer for hæren og politiet når de skal utføre sitt oppdrag, sa Halutz. Øverstkommanderende for Sørkommandoen, Dan Harel, tror ikke aktivistene på Gaza-stripen vil være i stand til å stanse politiet og soldatene. – Motstanderne av adskillelsesplanen kan gjøre det mer fargerikt. Jeg håper de ikke vil gjøre det mer voldelig, sier Harel, som får ansvaret for 20.000 politimenn og soldater under tilbaketrekningen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart