Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Begynnelsen på slutten for zionistenes drøm i Palestina

Hamas-leder Khaled Mashaal ser på den israelske tilbaketrekningen fra Gaza-stripen som "et nederlag overfor den palestinske motstandskampen, og et viktig skritt med historiske dimensjoner". "Den væpnede kamp er den eneste strategien Hamas har", sa Mashaal i et innlegg som ble direktesendt på en rekke store arabiske satelittstasjoner. – Hamas konkurrerer ikke med de palestinske selvstyremyndighetene, men vi avviser forsøk på å monopolisere makt, sier Mashaal. Hamas-leder på Gaza-stripen, MAhmoud Zahar, sier organisasjonen nå vil flytte kampen til Vestbredden og senere til Jerusalem. – Vi vil fortsette kampen inntil vi har frigjort hele landet vårt. Dette er en viktig dag for palestinerne og beviser at den væpnede kampen har båret frukter, sier Zahar til en arabisk avis i London. Zahar håper tilbaketrekningen vil øke moralen i den arabiske og muslimske verden, og gi positive ringvirkninger til motstandskampen mot USA i Afghanistan og Irak. – Vi er del av en stor global bevegelse kalt Den internasjonale islamske bevegelse, forklarte Zahar. Terrororganisasjonen PRC, en allianse av flere palestinske militser på Gaza-stripen, vil nå flytte sin rakett-kompetanse til Vestbredden. – Våre raketter har en rekkevidde på 18 kilometer. Det betyr, hvis vi skyter dem fra Kalkilya, kan vi treffe den okkuperte byen Tal al-Rabi, sier Abdel Al i PRC. Tal al-Rabi er det arabiske navnet på den israelske byen Tel Aviv.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart