Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

«Martyrenes offer» frigjorde Gaza

– I dag ferier vi virkelig en gledens dag. Den israelske hær og bosetterne trekker seg tilbake fra Gaza på grunn av offeret til det palestinske folks martyrer og fanger, sa PA-formann Mahmoud Abbas under en feiring i Rafah fredag. I det palestinske samfunnet blir selvmordsterrorister betegnet som "martyrer". Abbas roste også offeret til de familiene "som har fått sine hus ødelagt og alle de som er skadet". Palestinernes leder sa at tilbaketrekningen fra Gaza bare var første skritt. – I morgen vil de forlate Jenin, og deretter Vestbredden og Jerusalem, sa han. Pa-formannen lovte å gjenoppbygge alle husene i Rafah som Israel har ødelagt gjennom de siste års kamp mot våpensmuglere og terrororganisasjoner. Gjentatte ganger understreket Abbas at Israels tilbaketrekning var et resultat av "den palestinske kamp", skriver Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart