Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Bittert angrep på Sharon

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Høyreorienterte Knesset-medlemmer møtte statsminister Ariel Sharon med kritikk og skjellsord under møtet i forsvars- og utenrikskomiteen mandag. Opprørsleder i Likud, Uzi Landau, kalte Sharon "en korrupt statsminister, en ond og hjerteløs løgner". – Du vil bli husket som den store ødeleggeren, sa Effie Eitam med tårer i øynene. Eitam representerer partiet National Union. Reaksjonene kommer i kjølvannet av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen. Likud-representanten Roni Bar-On advarte Eitam og Landau, og sa at deres uttalelser kunne sette statsministerens liv i fare, rapporterer Jerusalem Post. Ariel Sharon svarte ikke på angrepene, skriver Ha’aretz. – Det blir ingen fremgang i fredsprosessen dersom ikke palestinerne oppfyller sine forpliktelser og avvæpner terrororganisasjonene, sa Sharon.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart