Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bittert angrep på Sharon

Høyreorienterte Knesset-medlemmer møtte statsminister Ariel Sharon med kritikk og skjellsord under møtet i forsvars- og utenrikskomiteen mandag. Opprørsleder i Likud, Uzi Landau, kalte Sharon "en korrupt statsminister, en ond og hjerteløs løgner". – Du vil bli husket som den store ødeleggeren, sa Effie Eitam med tårer i øynene. Eitam representerer partiet National Union. Reaksjonene kommer i kjølvannet av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen. Likud-representanten Roni Bar-On advarte Eitam og Landau, og sa at deres uttalelser kunne sette statsministerens liv i fare, rapporterer Jerusalem Post. Ariel Sharon svarte ikke på angrepene, skriver Ha’aretz. – Det blir ingen fremgang i fredsprosessen dersom ikke palestinerne oppfyller sine forpliktelser og avvæpner terrororganisasjonene, sa Sharon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart