Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Utvidelse av bosetninger fortsetter på Vestbredden

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Mens bulldoserne er i gang med å ødelegge de israelske bosetningene på Gaza-stripen, varsler Ariel Sharon nye utvidelser av bosetningene på Vestbredden. – Hver regjering siden 1967 – høyre-, venstre- og samlingsregjeringer – har sett den strategiske verdien i spesielle områder utenfor den grønne linje, sier den israelske statsministeren. – Ma’ale Adumim vil fortsette å vokse og bli sammenbundet med Jerusalem, sier han. Sharon lover også å beholde bosetningsområdene rundt Ariel "som en del av Israel for alltid". På spørsmål om hvorfor slike løfter er troverdig, når Sharon tidligere har gitt slike løfter om Gush Katif på Vestbredden, svarer statsministeren: – Dette er noe som man vil kunne se i løpet av kort tid. Det vil ikke bli noen ny adskillelsesplan. Ariel Sharon gjør det klart at rakettangrep fra Gaza-stripen ikke vil bli tolerert i fremtiden. – Vi vil svare på slke angrep så kraftig som mulig, sier han.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart