Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fremtidig bosted uavklart

Omkring tusen israelske familier fra Gaza-stripen står fortsatt uten boligløsning etter tilbaketrekningen, skriver Jerusalem Post. Bosetter-rådet på Vestbredden (Yesha) har trukket tilbake sin invitasjon til Gaza-bosetterne om å slå seg ned på Vestbredden. Et stort flertall av Gaza-bosetterne har valgt å ikke igjen bosette seg på landområder som Israel vant under Seksdagerskrigen i 1967, skriver Jerusalem Post. Amerikanske investorer har lovet fem millioner dollar for å bygge 60 boliger for Gaza-bosettere på Vestbredden. Det er foreløpig blitt tre forskjellige hovedløsninger for de evakuerte bosetterne. Den første gruppen gikk i dialog med myndighetene, fikk utbetalt kompenasasjon og har funnet en boligløsning på "individuell basis". Den andre gruppen har slått seg ned i 350 midlertidige boliger i Nitzan. Den tredje gruppen har satt opp en lei i Eshkol-parken øst for Gaza-stripen. Beboerne håper å omforme dette til en ny by i Negev. Israelske myndigheter håper fortsatt å utvide Nitzan med 442 boliger.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart