Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Islamsk Jihad gav navn på fengslet mann

Identiteten til terroristen som slo til i Beer Sheba søndag morgen er foreløpig ukjent. Islamsk Jihad tok først på seg ansvaret for angrepet, og fortalte at det var 25-åringen Ayman Za’aqiq som stod bak. Aymans familie benekter mannens rolle i angrepet, og sier han sitter i israelsk fangenskap. Dette blir bekreftet av den israelske sikkerhetstjenesten. Islamsk Jihad sier de stod bak angrepet sammen med Fatah, men det er ikke blitt bekreftet av andre kilder, skriver Ha’aretz. PA-formann Mahomud Abbas har fordømt selvmordsangrepet som et "terroristangrep". Han mener Israels arrestaksjon i Tulkarm i forrige uke fremprovoserte angrepet. – Israel burde ha ventet et slikt svar på ugjerningen i Tulkarm, sier Jibril Rajoub, som er sikkerhetsrådgiver til Abbas. Under en arrestaksjon i Tulkarm drepte IDF en ettersøkt mann, tre aktivister og en tenåring som var i nærheten da skuddveksling brøt ut. Den israelske hæren har endret rutinene for godkjenning av slike høy-risiko operasjoner, skriver Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart