Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Størst vekst blant ultra-ortodokse

Den jødiske befolkningen på Vestbredden øker raskest i de ultra-ortodokse bosetningene, skriver Yedioth Aharonoth. Det går en jevn flyttestrøm inn til Beitar Ilit og Modiin Ilit. – Vi kom hit ene og alene for komfort og levestandard, og ikke av ideologiske grunner, sier en 23 år gammel innbygger i Beitar Ilit. Leiligheter i bosetningen kan kjøpes for mindre enn halv pris av prisen for samme størrelse og standard i Jerusalem. I første halvdel av år 2005 økte befolkningen i Beitar Ilit med 4,6 prosent, til 26.179 personer. Befolkningen i Modiin Ilit har nesten nådd 30.000, og befolkningsveksten i årets første seks måneder var 5,5 prosent. De to ultra-ortodokse byene huser nesten 25 prosent av israelere utenfor den grønne linje, skriver Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart