Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Satte kristnes hus i flammer

En landsby med kristne palestinere øst for Ramallah ble angrepet av flere hundre muslimske menn i helgen, skriver Jerusalem Post. Flere hus og kjøretøy ble herjet og plyndret, og noen ble satt i flammer. Mange av innbyggerne flyktet fra stedet, selv om ingen ble skadet. Noen dager før angrepet på landsbyen Taiba ble en muslimsk kvinne i Deir Jarir drept av sin familie på grunn av en romanse med en kristen mann. – Da familien oppdaget at hun hadde hatt en hemmelig forbindelse med en kristen mann ble hun tvunget til å drikke gift, sier en kilde til Jerusalem Post. Kvinnen skal ha blitt gravlagt, uten at dødsfallet ble rapportert. Angrepet på Taiba var en hevn mot landsbyen til den kristne mannen som skal ha hatt et forhold til kvinnen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart