Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Yasser Arafat døde av gift, AIDS eller infeksjon

Israelske journalister har fått hånd om den medisinske rapporten fra Yasser Arafats siste dager. Medisinske eksperter har analysert papirene, og konkluderer med tre sannsynlige dødsårsaker – forgiftning, AIDS eller infeksjon, skriver Ha’aretz. I neste uke lanseres en ny bok av Amos Harel og Avi Isacharoff hvor Yasser Arafats død utgjør et eget kapittel. Den direkte dødsårsaken til PLO-lederen var hjerneblødning, "men det er umulig å peke ut én spesiell årsak som forklarer kombinasjonen av symptomer som ledet til pasientens død", heter det i boken. AIDS Doktor Ashraf al-Kurdi, Arafats personlige lege, sier franske leger fant AIDS-virus i Arafats blod, men han vil ikke opplyse sin informasjonskilde. En israelsk medisinekspert påpeker at HIV-test ikke er loggført i de franske legenes journaler. – Jeg kan bare anta at dersom det ble gjennomført en HIV-test som gav negativt resultat ville det ikke vært noe problem å skrive det i rapporten, sier legen. Forgiftning Flere sentrale palestinske ledere, som Mohammed Dahlan og Jibril Rajoub, mener Arafat ble forgiftet av Israel. En israelsk lege mener Arafat fikk i seg gift under middagsmaten 12. oktober 2004. Den franske rapporten sier at det ikke ble funnet noen gift i Arafats kropp, men testene omfattet ikke alle kjente gifttyper. Israel avviser forgiftningsanklagene kategorisk. "Dette er undersøkt tidligere, og det er falske anklager", heter det i en uttalelse fra statsminister Ariel Sharons kontor. En infeksjon er den tredje mulige dødsårsaken. Yasser Arafats død kan også være forårsaket av en kombinasjon av flere faktorer.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart